• Cancel
    Filter
Filter

55.Online Müzayede "İlkbahar Müzayedesi"

55. Online "İlkbahar Müzayedemiz", 10 Mayıs - 19 Mayıs 2024 tarihlerinde teklif vermeye açıktır.

19 Mayıs 2024, Pazar günü, saat 14:01 itibarıyla, aktif olan müzayede CANLI MÜZAYEDE olarak yayınlanacaktır. Canlı müzayede esnasında her lot'un ekranda kalma süresi 25 saniyedir. Eserler sıra ile satışa sunulacak ve aktif ekranda kalma süresi boyunca teklif gelmesi halinde bekleme süresi 10 saniye uzayacaktır.

Alıcı komisyon oranımız %10 + KDV 'dir. (KDV oranı ise %20'dir).

Online müzayede kataloğunda yer alan eserlerin tanıtımı için verilen tüm bilgiler eksperlerin kanaatidir. Alıcı tüm eserlerin "HALİYLE" satışa sunulduğunu, satılan eseri teklif vermeden önce yeteri kadar kontrol ettiğini kabul ve taahhüt eder. Satış gerçekleştikten sonra herhangi bir kusur nedeniyle itiraz ve iade kabul edilmez.Artmodern Müzayedecilik Tic. Ltd. Şti. satılan eserin tekellüfü ile mükellef değildir.

 

Ödemelerin 7 gün içerisinde tamamlanması gerekir. Açık arttırma sonrası satış iptali, cayma hakkı veya alımdan vazgeçme söz konusu değildir.  Aksi halde hukuki işlem başlatılır ve cezai şartlar uygulanır. Cezai şart toplam tutarın %30'u olarak hesaplanır ve tahsil edilir.

previous
Go to Page: / 6
next